Over Goossens opleidingen

Goossens opleidingen is een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in het trainen van particulieren, bedrijven en instanties. Doordat wij gebruik maken van gecertificeerde instructeurs, garanderen wij een slagingspercentage van maar liefst 99%!* 

Wij werken volgens het kwaliteitslabel van het NIBHV en zijn gespecialiseerd in verschillende veiligheidscursussen, waaronder; BHV, ploegleider BHV, beheerder, brandmeldinstallatie en verschillende brandweeropleidingen. Ook beroepschauffeurs bieden wij de mogelijkheid BHV te volgen bij Goossens opleidingen. Een beroepschauffeur krijgt dan 7 uur nascholing bijgeschreven op de verplichte nascholingseis van code 95 van het CCV.

Door onze cursussen ieder jaar in een nieuw jasje te steken, blijft de lesstof vernieuwend en blijven u en uw personeel gemotiveerd om veilig te werken! 

Wij werken hoofdzakelijk in de provincie Zeeland, maar op verzoek verzorgen wij ook cursussen buiten deze regio. Wij geven cursussen op maat en op locatie en organiseren verschillende cursussen met vrije inschrijving. Deze laatste vinden meestal plaats in Breskens of Sluis. 

Wij doen wat wij beloven en gaan voor een tevreden klant!

*bij de basiscursus is het slagingspercentage 99%

Over Roger Goossens

Ik ben Roger Goossens, geboren en getogen IJzendijkenaar, en nog altijd te vinden op de Zeeuws Vlaamse klei. Zowel vrijwillig als professioneel, werk ik sinds mijn 18e jaar met veel passie mee aan de veiligheid in mijn regio. 

In mijn 45 jarige loopbaan als vrijwilliger bij de brandweerploeg IJzendijke heb ik verschillende functies mogen vervullen, zoals; manschap, chauffeur, bevelvoerder, commandant, instructeur en examinator (IFV). Daarnaast werkt ik al meer dan 17 jaar als oefen-coördinator bij de VRZ (Veiligheidsregio Zeeland), waar ik al vele jaren actief ben in het opleiden, oefenen en bijscholen van brandweerpersoneel. Hiernaast verzorg ik al geruime tijd opleidingen en ontruimingsoefeningen in het bedrijfsleven.

Goossens Opleidingen geeft mij de mogelijkheid om met mijn jarenlange ervaring, professionaliteit en gedrevenheid cursisten enthousiast te maken voor veiligheid. Veiligheid is niet vanzelfsprekend, daar werken wij allemaal aan mee!

Naast mijn grote passie “brandweer”, leef ik graag een bourgondisch leven met mijn vrouw en geniet ik volop van mijn kinderen en 5 kleinkinderen.

Contact