Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Code 95

Code 95 bij Goossens opleidingen

Nascholing:
Iedere beroepschauffeur is verplicht te voldoen aan de CCV bijscholing van 35 uren. Deze 35 uren moeten behaald worden binnen vijf jaar. Een Basis BHV/herhaling bHV cursus is ook geldig voor de verplichte CCV nascholing. Volg een BHV cursus met CCV (code 95) om te voldoen aan de verplichte CCV nascholing voor chauffeurs


Voor iedereen die beroepschauffeur wil blijven:
Vanaf 10 september 2016 is iedere chauffeur die beroepsmatig vervoer wil verrichten in Nederland en de E.U. verplicht zijn Code95 te hebben bijgeschreven op zijn/ haar Rijbewijs. Alleen dan mag u namelijk beroepsmatig vervoer verrichten. Heeft u de code 95 reeds laten bijschrijven op het rijbewijs? Dan dient u deze te onderhouden door het opnieuw volgen van cursussen. Met andere woorden u dient opnieuw 35 punten te behalen! U bent dan nu echter bezig voor een nieuwe periode van 5 jaar nadat uw huidige code 95 verloopt. U vindt de vermelding van de code 95 achterop het rijbewijs met daarbij ook uw huidige eind datum van de code 95. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren