Diensten van Goossens opleidingen

Bij Goossens opleidingen kunt u terecht voor vele opleidingen op het gebied van veiligheid, zowel voor eenmansbedrijven, organisaties en instellingen, van winkelcentra tot chemiebedrijven.

Wij zijn aangesloten bij het NIBHV. Deze organisatie staat garant voor kwaliteit en een gedegen registratie in bedrijfshulpverlening, brandveiligheid, bedrijfsnoodorganisatie en arbeidsveiligheid. Bewust werken in iedere organisatie daar helpt Goossens opleidingen aan mee.

Goossens opleidingen kan u terzijde staan met het maken van een bedrijfsnoodplan/ontruimingsplan. Het bedrijfsnoodplan maakt inzichtelijk wie welke taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden heeft en hoe afstemming met hulpdiensten en andere organisaties geregeld is.

U bent verplicht om regelmatig een ontruimingsoefening te houden binnen uw bedrijf. Goossens opleidingen kan deze voor u begeleiden. Wij verzorgen de oefening, nabespreking en verslag met aanbevelingen om bij uw bedrijfsnoodplan op te bergen.

Is uw bedrijf verplicht werkzaamheden uit te voeren met ademlucht. Goossens opleidingen kan u daarbij ter dienste zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van ademluchtoefeningen en opleidingen.

Voor alle soorten brandweeropleidingen kunt u ook bij ons terecht. Tezamen met een partner verzorgen wij cursussen naar uw wensen, zowel op locatie als op onze eigen locatie.

Goossens opleidingen heeft oog voor wat u nodig heeft op het gebied van veiligheid binnen uw bedrijf. Wij werken met opgeleide, gespecialiseerde instructeurs op het gebied van brand en eerste hulp.

Contact